Кърпи

Покажи:
Сортирай по:

Предстои ви да присъствате на кръщене на някое малко момиченце или момченце. Искате да поднесете подходящ подарък и се чудите на какво да се спрете точно. В тази категория имаме много красиви кърпи за кръщене, които могат да се превърнат в идеалната изненада за прекрасния семеен повод.

Кърпата е една от основните принадлежности, които участват в ритуала. Точно заради това, поръчвайки от я нас, вие можете да направите най-подходящия подарък на детенцето. Такъв, които да му остане за спомен. Убедени сме, че ще се влюбите в красивите ни предложения.

Какви щампи и надписи предлагаме?


Всеки един дизайн на кърпите е специално изработен с изключително изпипване на детайлите. Предлагаме ви да разгледате различните ни предложения за момченца и момиченца. Цветовете на щампата и картинките са в синьо и розово, но винаги можем да изработим специално за вас надпис в различен цвят от посочените.

Ако желаете, можем да създадем един изключително персонален подарък. Посочете ни името на детето и ние ще го отпечатаме на кърпата. Има модели, на които можете да ни уточните и датата на кръщенето. А защо де не ни позволите и да щамповаме негова снимка? Така ще имате в ръцете си уникален подарък, предназначен само и единствено за едно конкретно, малко християнче.

Свето кръщение“ и „ Аз съм вече християнче“ са най-често срещаните надписи върху кърпите, но можем и да щамповаме друг текст. За целта трябва да се свържете с нас и да уточним предпочитанията ви.

Кърпите са с размер 28х49 см. Мастилото на печата е дълготрайно и няма да се деформира и избледнее, дори и след многократно изпиране. За целта молим да спазвате указанията на употреба на етикета.