Кърпа за кръщене вече съм християнче с пупи в розов цвят

Сред най-вълнуващите моменти от живота на един родител е моментът, в който идва ред за неговото малко бебче да премине през ритуала на кръщенето и да се потопи в традициите на християнството. В наши дни, макар че религията вече играе все по-малка част от нашия живот и реално отстъпва все повече място на науката, все пак все пази в себе си едно малко кътче, където вярата все още ни дава сили и искаме да предадем това и на идното поколение.

Подготовката

Подготовката на едно кръщене е трудно нещо, особено ако родителите са по-неопитни. Трябва да се купят много неща, сред които разбира се и кърпа. Все пак не е възможно да оставим бебето мокро след ритуала, а също така не е добре и да отидем с някоя стара и износена вече кърпа. Все пак ще присъстват много приятели и роднини.

Кърпата от Торбалан

В торбалан ще намерите няколко различни вида кърпи, които са специално създадени за кръщене и тази е една от тях. Тя е в бял цвят и има елегантна кройка, макар и създадена за бебе. Освен това, тя е изключително подходяща за малко момиченце, защото щампите са в розово,, и то в много нежен и приятен нюанс на розовия цвят. На щампата с розови букви е изписано "Вече съм християнче", а под надписа има щампа на малки розови обувчици. Освен всичко останало има и опция за смяна на цвета, като можете да замените розовото с нежно лилаво. Относно поддръжката, кърпата е много лесна и непретенциозна. Тя може много лесно да се пере и суши без това да вреди на нейното качество и мекота.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Кърпа за кръщене вече съм християнче с пупи в розов цвят

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Л012
  • 14.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.69 / 13 гласа

0 отзива / Напишете отзив