Подарък за брат/сестра

Покажи:
Сортирай по:

Искате ли да изберете уникален подарък за вашата сестра или барат. Ние можем да ви предостави богат избор от артикули, с който да ги изненадате много приятно на празника им. Предлагаме ви да изработим специално за вас тениска или чаша с принт.

Имаме страхотни предложения за малки и големи. Бъдете различни и пуснете въображението си на свобода. С наша помощ ще вие материализирате най-подходящото послание, което искате да отправите към вашия брат или към вашата сестра.

За какви празници е подходящ подарък за брат/сестра?

Можем да създадем специален дизайн на щампите за всеки един празник. Страхотните ни предложения са подходящи за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година, Великден и други поводи за празненство, като покупка на нова кола или жилище, нова работа и други.

Свържете се с нас и ни кажете какви са изискванията ви за визията на щампата и какъв текст искате да отпечатаме върху тениската или чашата. Може да е мило послание или шеговита закачка – вие решавате. Предлагаме ви избор от цветове на надписа – черен, червен, син, зелен, розов, лилав и други нюанси.

Можете да персонализирате в голяма степен подаръка си, като ни дадете име, дата или ни предоставите снимка. Така със сигурност ще поднесете единствен по рода си жест към брата или сестра ви. Имате и възможност да подарите и бебешко боди към най-малкия член на семейството ви и така да изкажете своята радост от появата му на бял сват и огромната си любов към него.

Тениските за възрастни са в черен или бял цвят. Подходящи са за мъже и жени и са с размери от S до XXL. Бодитата за бебе са удачен вариант за дечица от 0 до 3 годинки. Те се предлагат с различна длъжна на ръкавите. Къси за топлите дни и дълги за студените. Чашите с принт са с вместимост от 300мл и в тях с голямо удоволствие вашия брат ли сестра могат да си пият сутришното кафе.