Дядо/Прадядо

Покажи:
Сортирай по:

С тази категория ние ви предлагаме да изберете красив, интересен и трогваш подарък към „дядо“. Почетете празника

му доставете огромна радост с персонализираните ни артикули. Предлагаме ви да си изберете сред бебешко боди, тениска и чаша с надпис.

За какви празници, можете да поднесете нашите предложения?


Различното на артикулите ни, са уникалните щампи върху тях. Те са израз на специалното отношение и любовта ви към дядо. За да сме максимално полезни, ние изработихме красиви дизайни за различните празници. Можете да му подарите оригинален подарък за имен ден, рожден ден, юбилей, Великден, Коледа или просто защото дядото във вашето семейство го заслужава.

Какви надписи щамповаме?


Честит рожден ден дядо, всички безкрайно много те обичаме“, „Имам най-готиния дядо на света“, „Горд дядо“ и други варианти. Разнообразието от готови щампи е наистина голямо. Винаги можем да изработим за вас и специален модел с надпис по ваше желание.

Предлагаме ви и да щамповаме имената на внуците или името на „дядо“ върху бодито, тениската или чашата. Можете да персонализирате подаръка си, както вие прецените. Цветовете на надписа са синьо, черно, червено, розово, зелено и лилаво.

Бебешкото боди  е подходящо за деца от 0 до 3 годинки. Избирайки този вариант, вие ще направите двоен подарък към внучето и към дядо му. Материята на бодито е 100% памук и се предлага с къс и дълъг ръкав.

Тениските за възрастни са в черно или бяло. Размерите им са от S до XXL, а текстила им е съчетание то 95% памук и 5% еластан. Мастилото на щампата е дълготрайно и ще запази първоначалният си вид независимо от изпиранията, при спазване на указанията за употреба.

Чашите са прекрасен избор за подарък, ако „дядо“ е любител на чай или кафе. Персоналният им вид ще го накара да се чувства много специален и изключително важна част от семейството. Те са с вместимост 300мл и могат свободно да се използват в микровълнова печка и миялна машина.