8-ми МАРТ

Покажи:
Сортирай по:
8-ми МАРТ

Мама има празник! Скъпи татковци време е да и изберете оригинален и различен подарък, с който да изкажете огромната си любов и благодарност, за нежността, грижите и отдадеността на вашата съпруга и майка на децата ви. Позволете ни да изработим за вас уникално бебешко боди с надпис, тениска или чаша с щампа за нея и специалния й празник.

В тази категория ще намерите голям избор на различни артикули, който ще зарадват искрено жена ви и ще успеят да развълнуват сърцето й. Накарайте я да се чувства специална на празника и не само на него.

Всеки път, когато детенцето ви носи бебешкото боди или когато тя самата облича специалната тениска или отпива кафе от чашата с надпис ще си спомня с умиление за прекрасния ви жест. Освен своята съпруга със същия успех можете да зарадвате и собствената си майка и баба на детенцето ви за 8-ми Март.

Какви надписи предлагаме?


Има множество готови щампи, сред които да направите избора си на подходящ подарък за мама, но освен тях ние ви предоставяме и други възможности за персонализация. Посочете ни името на жена ви или майка ви или ни предоставете снимка, която да щамповаме. Можете да се свържете с нас, ако желаете по-специален надпис или дизайн.

Цветовете на щампите, с които са изработени артикулите са в синьо, розово, лилаво, зелено, червено, черно и други. Те са дълготрайни и няма да избледнеят с времето, при спазване указанията на етикета.

Бебешките бодита са подходящи за деца от 0 до 2,5 годинки. Текстилът им е изработен от 100% памук. Кройката им ги прави много удобни за обличане и събличане. Мастилото на щампата е безопасно и напълно безвредно за деликатната детска кожа.

Тениските за възрастни са с размер от S до XL. Те са изработени от 95% памук и 5% еластан и предоставят много комфортно усещане при носене. Качествената им изработка ще се хареса на всяка жена, а посланието върху тениската, ще я накара с голямо удоволствие да я облича.

Чашите са с вместимост 300 мл и могат да се използват в микровълнова печка и миялна машина без притеснения, че печата върху тях ще се деформира.

Подарете страхотна изненада за 8-ми Март на любимите жени в живота ви. Нека заедно създадем уникален и запомнящ се подарък за тях!