Баба Марта

Покажи:
Сортирай по:
Баба Марта

1-Март е традиционен български празник, който се почита от малки и големи. Трудно е да се закачи мартеничка на малко детенце, не само защото е опасно да не се убоде на иглата, но и защото няма да се задържи повече от няколко минути. Ние ви предоставяме възможност да облечете детенцето си в страхотно бебешко боди, щамповано с красив дизайн.

В тази категория сме подбрали за вас предложения, които заместват традиционните мартенички. Имаме страхотни дизайни на Пижо и Пенда с надпис за мама, татко или друг член на семейството.

Има модели, при които можете да ни посочите какво точно да изпишем. Използвайте въображението си и нека заедно създадем уникален модел боди за Баба Марта. Цветовете на надписа са в типичните бяло и червено. Точно поради това са подходящи за момиченца и момченца.

Размери и материя на бебешките бодита


Моделчетата са подходящи за новородени и дечица до 2,5 години. В таблица под всеки артикул можете да изберете подходящия номер, според възрастта на момиченцето или момченцето.

Текстила на бебешкото боди с надпис е изработен от чист висококачествен памук. Той деликатно покрива детската кожа, без да предизвика зачерняване или раздразнение. Мастилото на щампата е изпитано и напълно безвредно. То ще запази яркият си цвят за дълго време или поне докато детето не израсте дрешката.

Закопчаването на бодито за бебе е от страни на вратлето, за да е по-лесно за преобличане. Предлага се в два варианта на дължина на ръкавите. Къс за топлите, слънчеви дни и дълъг за студените. Изборът на дължина няма да промени обявената цена.