Тениски за бременни

Покажи:
Сортирай по:
Тениски за бременни

Бременността на жената е свързана с много емоции и огромно очакване на бебчето. Можете да я изненадате приятно, ако и подарите интересна тениска от нашите тениски за бременни, която да облича с удоволствие и да изрази огромната й радост.

Бъдещи татковци възползвайте се от тази възможност! Можете да поднесете прекрасната изненада за рождения ден на жена ви, за имения ден, за Свети Валентин, Коледа и за други празници. Създадохме красиви дизайни на артикулите в тази категория, които да са подходящи за всеки повод. Те са забавни и закачливи и ще развеселят всички в семейството и в обкръжението на жената.

Можете да персонализирате подаръка си по невероятен начин. Кажете ни името на бременната или през кой месец е термина и ние ще го отпечатаме. Щамповаме сладки картинки – бебчета, цветчета, сърца, съчетани перфектно с подходящ шрифт на надписа.

Тениски за бременни - какви щампи предлагаме?

"Baby loading", "Бъдеща мама", "Очаквайте скоро" са примери за надписите, които можем да щамповаме. Свържете се с нас и ни посочете какво точно искате да изпишем върху тениската, която сте си избрали от нашите прекрасни тениски за бременни. Развихрете въображението си и ни позволете заедно да създадем онази изненада, която ще трогне в пълна степен бременната.

Щампите са с най-различи цветове – черно, червено, синьо, жълто, зелено, розово, лилаво и други. И тук имате голяма свобода на избора. Самият текстил е в бял цвят, за да изпъкват още повече ярките тонове на надписа.

Съчетанието на материята и кройката дават на бременната изключително удобно усещане, което е сред най-важните неща в този деликатен период. Текстилът на тениски за бременни е съчетание то 95% памук и 5% еластан. Предлага се в размери от S до XL, така че ще можете да я изненадате във всеки един момент от 9-те месеца.