Подарък за кръщене

Покажи:
Сортирай по:
Подарък за кръщене

Поканени сте на кръщене и искате да поднесете на малкото детенце хубав подарък? Попаднали сте на правилната категория. Тук ще намерите страхотни идеи за подарък за кръщене, които ще впечатлят всички родини и гости на специалния празник в семейството. Предлагаме ви разнообрази артикули, изработени за кръщене – бебешко боди с щампа, възглавнички и кърпи с изключително подходящи надписи.

Първо предложение за подарък за кръщене - Кърпи

Кърпата участва в самия ритуал и ние от Торбалан създадохме много красиви предложения. Нашите модели са с дизайн, който напълно да отговаря на посвещението на детенцето в християнската вяра.

Щампите са с текст "Аз съм вече християнче", "Свето кръщение" и други. Подбрали сме цветове на надписа в синьо, зелено, розово и лилаво, така че да има подходящ избор както за момченца, така и за момиченца. Можете да ни посочите името на детето и датата на кръщенето, за да ги щамповаме върху кърпата и да създадете прекрасен и уникален подарък за кръщене.

Второ предложение - Възглавнички

Щампата се отпечатва върху калъфката на възглавничката, която се сваля лесно и се пере в пералня. Имате огромно разнообразие от варианти на дизайна. Можете да ни предоставите различна информация за детето и да превърнете възглавничката в негова лична визитка.

Надписите върху възглавничката могат да са – името на детето, дата и час на раждане, град, килограми и сантиметри, зодия, ден от седмицата и негова снимка. Предоставяме ви уникалната възможност да създадете много персонален подарък, който е подходящ за кръщене и ще зарадва искрено семейството на детето.

Трето предложение - Боди

Другата възможност е да направим боди с щампа по поръчка. Изберете си дизайн от готовите ни предложения и ни кажете какво да е размерчето и дължината на ръкавите. Някои от моделите позволяват да ни посочите името на детенцето или негова снимка.

Ако желаете да създадем по-специално бебешко боди с различен надпис и цвят, то можете да се свържете с нас на посочения телефон в сайта и да обсъдим вашите предпочитания. Всички щампи от предварително изготвените предложения са насочени към празника – "Кръщене на принцеса", "Аз обичам моята кръстница" и други.