Подарък за рожден ден

Покажи:
Сортирай по:
Подарък за рожден ден

В категория подаръци за рожден ден ви предоставяме възможност да изберете един наистина красив, весел и оригинален подарък за рожден ден на ваш любим човек. Имаме страхотни бебешко бодита, който са с надпис за мама, татко, баба, дядо и за самото детенце. Предлагаме още и тениски за възрастни, чаши и комплекти с щампи.

Можете да изненадате всеки ваш близък човек, независимо дали е член на семейството ви или е приятел с уникален подарък по поръчка за рождения му ден. Поднесете му незабравима изненада и го накарайте да се чувства много по-специално на празника.

Може ли да се персонализира избраният подарък за рожден ден?

Ние сме изготвели много богата гама от продукти с красив дизайн и надпис, специално насочен към рожден ден. Разгледайте предложенията ни и ако сред тях не намирате вашия подарък, то можете да се свържете с нас на посочения телефон за уточнение.

Даваме ви възможността да ни кажете какво послание искате да щамповаме върху бебешкото боди, тениската или чашата. Можете да персонализирате подаръка си и с конкретно име, навършени години, дата или снимка.

Нашите бодита за бебе са с размери, които са подходящи за новородени и малко по-пораснали дечица. Те могат да се превърнат в приятна изненада за рождения ден на всеки един член от семейството. Цветовете на надписите са подбрани, така че да има подходящи предложения за момиче и момче. Изработени са от 100% памук и се предлагат във вариант с къс и с дълъг ръкав.

Тениските за възрастни с щампа са подходящи за мъже и жени, като при тях има избор за цвят на самия текстил. Могат да са в бяло или в черно. Надписите им отново са насочени към личния празник, а могат и да са закачливи и много забавни. Вие сами преценявате, кое ще се хареса най-много на рожденика.

Комплектите ни представлява съчетание от тениска за възрастен и боди, детска тениска или чаша. С тях ще имате възможност да направите един още по-голям и запомнящ се подарък. Чашите с надпис са с вместимост от 300 мл и са идеални за кафе или чай. Печата им е изключително издръжлив, което ги прави подходящи за употреба в микровълнова и миялна.

Разгледайте предложенията ни. Сигурни сме, че ще намерите най-подходящия избор за подарък за рожден ден!