3-ти март/Патриотични

Покажи:
Сортирай по:
3-ти март/Патриотични

В категория патриотични бодита са онези модели с красиви щампи, които са израз на любовта ви към родината и апостолите ни за свобода. Предлагаме ви да покажете пред всички ваши приятели и роднини, колко обичате България, като облечете детенцето си с бебешко боди с надпис.

Можете ли да подарите патриотични бебешко боди?


Те са прекрасен избор за облекло на най-българския празник – 3 Март. Могат да се превърнат много подходящ подарък за онези родители патриоти, които искат да възпитат детето си в духа на родолюбието още от съвсем невръстна детска възраст.

Можете да поднесете боди за бебе с надпис и на онези дечица, които не живеят в България, за да предоставите малко радост на техните родители в чужбина и да им напомните за великия български дух.

Размерите, които ви предлагаме съответстват на новородени и деца до 2,5 години. Прилагаме таблица, в която можете да се ориентирате по възрастта и височината на детето, за необходимия ви размер. Щампите са с цветовете на трибагреника, което ги прави подходящи за момиченца и момченца.

Кройката на артикулите в тази категория осигурява много лесно и удобно преобличане. Това е така, благодарение на избора на закопчаване – с копченце от страни на вратлето. Материята на бодито е чист и много качествен памук, който деликатно обгръща кожата на детето.

Бебешките бодита се предлагат в два варианта на дължина на ръкавите – къс и дълъг. Какъвто и избор да направите, той няма да промени обявената цена. Ярките цветове са дълготрайни и няма да се променят след многократно изпиране, при спазване на указанията за употреба.

Позволете си да поднесете тези невероятно красиви патриотични бебешко бодита, за да сте различни, оригинални и в същото време полезни с подаръка си към момиченцето или момченцето и родителите им.