Боди за момче

Покажи:
Сортирай по:

В тази категория искаме да ви представи нашите красиви и интересни предложения за подарък на малки деца и по-конкретно боди за момче. Бебешките бодита са с различни щампи и забавни надписи, с които да накарате всеки да се усмихне и зарадва искрено.

Нашите артикули съчетават практичност, функционалност и оригиналност в едно. Подарявайки боди за бебе, вие не само ще добавите свеж нюанс сред дрехите на момченцето, но и ще отправите огромен жест на внимание и обич към неговата майка, татко или друг близък член на семейството.

Позволете си да бъдете по-различни и да избягате от стандартните и дори скучни подаръци към най-малките. Ние ви даваме богат избор от най-различни дизайни, създадени за конкретни празници – имен ден, рожден, ден, юбилей, Коледа, Великден, Нова Година и други.


Уникален подарък - персонализирано боди за момче

Искате ли да персонализирате по специален начин бебешкото боди? Можете да го направите съвсем лесно. Имаме модели, върху които да изпишем имената на момчето или рождената му дата, годинките, които навършва и дори да отпечатаме негова или семейна снимка.

Ако не си харесате надпис, то можете да се свържете с нас на посочения телефон и да ни кажете какво искате да щамповаме върху дрешката. Избрали сме цветове, които да подхождат на момченца – синьо, зелено, черно и червено. Картинките върху бодито могат да са количка, слонче, папионка и други забавни предложения.

Всичките ни модели са изработени от висококачествен текстил – чист памук, защото това е най-добрият избор за бебешки дрешки. Те осигуряват комфортно усещане при допир с кожата и са много удобни за преобличане, заради лесното закопчаване от страни на вратлето.

Мастилото е дълготрайно и безвредно. То ще запази яркия си цвят и след много изпирания в пералня, стига да съблюдавате точните указания на етикета на артикула. Можете да ни посочите какви са предпочитанията за дължина на ръкавите и изборът ви няма да промени посочената цена.

Бебешкото боди за момче е подходящ подарък за новородени и малко по-големи деца. Прилагаме таблица при всеки модел, където да прецените точно кой размер ви е необходим, според възрастта и височината на момченцето. Гарантирам ви, че ако изберете бебешко боди с щампа ще направите наистина страхотен подарък на цялото семейство.