Татко

Покажи:
Сортирай по:

Моментът, в който избирате подарък за вашия съпруг или баща, винаги е труден. Това важи особено много за онези двойки, които са заедно от години и са си подарявали хиляди неща. Не се тревожете в тази категория ще срещнете онзи оригинален и различен подарък за „татко“, който да го изненада и зарадва.

Ние от Торбалан изработихме красиви артикули с надписи и специален дизайн за всеки празник на вашия мъж. Тук ще срещнете послания за рожден ден, имен ден, Свети Валентин и юбилей.

Можете съвсем спокойно да се свържете с нас и да ни посочите какво точно да отпечатаме – име, дата, снимка или някакво по-специално обръщение към вашия съпруг. Ние с радост ще откликнем и ще изработим за вас най-прекрасния и персонален подарък, с който да отпразнувате подобаващо празника на мъжа ви.

Видове подаръци за татко


Първото ни предложение е много сладко боди за бебе с надпис. Представете си колко ще е щастлив бащата на детенцето ви, когато го види облечено с дрешка с мило послание за неговия празник. Имаме най-различни щампи и сме сигурни, че ще си изберете най-подходящата точно тук.

Другото ни предложение е тениска за възрастни. Тя се предлага в два цвята – бял и черен. Предлагаме избор от размери, така че всеки един татко да има възможността да се радва на красива и забавна тениска.

Имам прекрасна дъщеря Имам още: Пистолет Лопата Добър адвокат", „Най-добрият татко на света“, „Пести вода, пий бира“ са примери за страхотните надписи, които можем да щамповаме върху мъжките тениски.

Ако не желаете да подарявате дреха, то разгледайте чашите с щампа. Те са с вместимост 300 мл и са чудесен подарък, защото са много практични и в същото време оригинални. Можете да ги превърнете в основна част от ритуала на сутрешното кафе на съпруга си, който да му напомня ежедневно колко много го обичате и цените.

Имате възможност да набавете и още по-голям подарък на „татко“ с нашите комплекти. Единият компонент от тях е мъжка тениска, а другият може да бъде бебешко боди, детска тениска или чаша, отново с красиви дизайни на щампите и с насоченост към мъжа ви и празника му.