Модели за близнаци

Покажи:
Сортирай по:

Близнаците са двойна радост в семейството и заслужават страхотен подарък за появата им на бял сват. Съвсем спокойно можете да им поднесете интересни бебешки бодита с красиви щампи и надписи. С подаръка си вие ще внесете много свеж акцент сред дрешките и коктейл от положителни емоции.

Той ще е полезен за семейството, защото бодитата никога не са излишни, особено е най-ранната възраст на децата и когато става въпрос за близнаци. А защо да не е и оригинален и забавен в същото време? С нашите модели ще имате възможността да съчетаете функционалност и интересна идея в едно.

За какъв повод можете да поднесете боди с щампа?

Ние от Торбалан се погрижихме да изработим дрешки, които да са подходящи за всеки един празник. Тук ще откриете оригинални модели с послания за Коледа, Великден, рождени и именни дни. Чувствайте се напълно свободни да ни посочите какво точно да изпишем върху бодитата. С радост ще създадем за вас уникални подаръци, с които да направите затрогващ жест към цялото семейство.

Артикулите ни се предлагат в два варианта на дължина на ръкавите. Можете да прецените според сезона какво ще е нужно на децата. За пролет-лято късо ръкавче или за есен-зима дълго. Обявената цена е за комплект от два броя бебешки бодита и изборът на дължина на ръкавите, няма да я промени.

Моделите ни за близнаци да подходящи не само за новородени бебчета, а и за малко по-пораснали деца. Предлагаме ви да разгледате таблицата ни с размери, където има разграничение по възраст им. Така ще е ориентирате най-добре кой точно размер ви е необходим.

Материята на дрешките е 100% памук. За щампата използваме мастило, което е напълно безвредно за децата и няма да раздразни все още деликатната им кожа. Бебешките бодита се закопчават с копче от страни на врата. Ярките цветове на надписа и картинките са дълготрайни и ще запазят своята красота най-малко докато децата не израстат дрешката.