Подарък за баба

Покажи:
Сортирай по:

В тази категория ви предлагаме да намерите подходящ подарък за баба, независимо дали става въпрос за вашата или на детенцето ви. Имате възможност да ѝ поднесете жест на огромна любов и признание, за всичко което е на правила, за цялата ѝ грижовност и отдаденост.

Искаме да ви помогнем, като създадем за вас уникален подарък за баба. Нашите предложения са бебешки бодита за момчета и момичета, тениски за възрастни и чаши. Всичките ни артикули са с принт, който ги отличава и ги превръща в оригинален начин, с който да отбележите празника на баба.

За какви поводи са подходящи артикулите ни?

Дизайнът на щампите е разнообразен и обхваща всички големи празници. Ще намерите подходящи предложения за рожден ден, имен ден, юбилей, Коледа, Великден и 8-ми Март. Посланията, които ви предлагаме без никакво съмнение ще зарадват баба и ще направят празника й специален и неповторим.

Подарък за баба - видове

Нашите предложения се разделят на четири основни групи – бебешки бодита, тениски за възрастни, чаши и комплекти. От всеки вид имаме голям асортимент и ви гарантираме, че в тази категория ще откриете най-подходящия подарък. Ние ви предлагаме и възможност да персонализирате в по-голяма степен избрания артикул. Можем да отпечатаме за вас име, дата, специално послание или снимка.

Бебешко боди с надпис

Моделчетата ни са подходящи за момченца и момиченца и са с много нежни цветове на щампата – синьо, розово, лилаво, червено,зелено и други. Надписите са трогващи и мили и ще предизвикат искрени усмивки по лицето на баба. Предлагаме размери за новородени и малко по-големи дечица.

Тениски с щампа

Дамските тениски са също прекрасен вариант. Бъдете сигурни, че ако се насочите към тях, ние ще изработим дреха, която вашата баба ще носни с голяма гордост. Кройката и материята им ги превръщат в много комфортно облекло. Размерите на тениските са от S до XL.

Чаши с надпис

А какво ще кажете да чаша с принт? Тя отново ще бъде изработена, така че да отбележи празника на баба подобаващо. С вместимост от 300мл, чашите са идеални за кафе или чай. Печатът им е много издръжлив и могат да се ползват в миялна и микровълнова.

Комплекти с щампи

С комплектите ние ви даваме възможност да комбинирате горе изброените артикули. Изберете тениска с чаша или бебешко боди. Гарантираме ви, че с тях баба ще се почувства още по-специална на своя празник.