За момиче

Покажи:
Сортирай по:
За момиче

Предлагаме ви да изработим специално за вас красив подарък за малко момиченце. Нашите тениски по поръчка могат да изненадат по прекрасен начин детето и да му останат незабравим спомни. Дрехата е изработена по специална технология с кройка, която доставя невероятен комфорт и удобство.

За какъв повод е подходящо да подарите тениска с щампа?


Ние сме се погрижили да създадем най-разнообразни дизайни на щампите. Вие можете да се изберете послание за всеки повод – рожден ден, имен ден, Коледа, Великден и въобще всеки празник на детето.

Съчетаваме страхотни детайли – торта, мечета сърца, числа, коледни и великденски мотиви и други с красив шрифт на надписа. Тениските за момиче могат и да се изработят и с весели и много закачливи послания. Всичко е въпрос на избор, съобразен с празника и възрастта на детето.

Какъв надпис можете да изпишете?

Ние ви предлагаме голяма свобода. Свържете се с нас на посочения телефон в сайта и ни кажете какъв надпис искате да отпечатаме и от коя страна на тениската – от пред или от зад. Развихрете въображението си и ни позволете да материализираме желанията ви. Цветовете на щампата са в нежни и много подходящи за малки момичета – розово, лилаво, циклама и червено. Разбира се можем да създадем надписа и в друг цвят по ваш избор.

Тениската с щампа за момиче е изработена от висококачествен текстил – 100% памук. Тя е подходящ подарък за деца до 10 години. За да се ориентирате по-добре, ни сме изготвили таблица с размери. Там има много ясно разграничение според височината на детето.

Мастилото на печата се отличава с много голяма издръжливост. Ярките цветове ще се съхрани дори и след многократно изпиране в пералня, при спазване указанията на употреба на етикета. Тениска с надпис е един наистина прекрасен подарък за момиче. Гарантираме ви, че тя ще се превърне в любимата дрешка на детето.