Подарък за сватба

Подарък за сватба - има най-различни, но ние от Торбалан искаме да ви предложим малко по-нестандартни предложения, с които да изненадате много приятно младоженците. Ще създадем за вас персонален подарък за сватба, който да стопли сърцата на младите влюбени и да им остане хубав спомен от вас, дълги години след това.

Ние изработваме различни артикули по поръчка със забавни и оригинални надписи върху тях. Предоставяме ви свободата да ни кажете какъв дизайн искате да създадем за младоженците и какво послание искате да им отправите. След като ясно очертаете своята заявка, то ние ще се погрижим всеки един детайл да се изпипа до съвършенство така че младоженците да яхнат от удивление и възхита. А нима не целите точно това?

Всеки един от нас желае да се превърне в център на внимание, посредством креативността и оригиналността си. Ние от Торбалан ще ви съдействаме да запечатате като нещо уникално сватбата на вашите любими приятели или роднини, без да се налага да инвестирате огромна сума парични средства. Дори, напротив. Артикулите, които изработваме съобразно вашите желания, по никакъв начин не биха оказали сериозни сътресения върху банковите ви сметки. Бъдете прагматични, широкоскроени и разумни - доверете се на качеството и оригиналността!

Какъв подарък за сватба предлагаме?

Първото ни предложение е комплект тениски с щампа. Надписът може да е най-различен. Позволете ни да изпишем имената на младоженците и датата на сватбата им или да отпечатаме тяхна снимка. Изборът на персонализация е изцяло ваш. Тениските са в размери от S до XXL. Изработени са от 95% памук и 5% еластан. Материалите са от свръх висок клас. Те не допускат причиняване на алергични реакции, зачервявания, обриви или друг вид кожни раздразнения.

Мастилото, което използваме за направата на надписите, се откроява с незаменимо качество, което не допуска щампите да загубят наситеността си, дори и след многократни изпирания и третирания с куп препарати.

Друга възможност са комплект чаши. Те отново са щамповани със забавен надпис, имена и дата или снимка. Вместимостта им е по 300 мл и могат да се превърнат в любимите чаши за сутрешно кафе на младоженците, особено след като са създадени специално за тях. Могат да се използват в миялна и микровълнова, без да им бъде повредена визията и целостта.

Предлагаме ви още кърпа и възглавничка с надпис и щампа. Кърпата е с размери 28х49 см. Възглавничката е с калъфка, която се сваля и пере в пералня, без да се повреди мастилото на щампата. Тя е с размери 30х38 см и може да се превърне в прекрасна декорация на дома.

За тези два артикула важат същите правила, като за тениските и чашите. Можем да ги изработим с цвят на щампата и надпис по ваш избор. Персонализирайте ги така, че да се превърната в интересен подарък за сватба на вашите близки и ли приятели.

Какво ще кажете за цялата гама от страхотни предложения, от които бихте могли да се възползвате по всяко едно време? Бъдете сигурни, че персонализираният подарък за сватба е най-далеч по-ценен от която и да е било друга скъпа вещ, закупена от луксозен антикварен магазин. Когато поднасяте тениска, чаша, кърпа, възглавничка, или друго, специално създадено за човека, който стои отсреща, то вие несъмнено ще породите сълзи от щастие в неговите очи!

Няма продукти в тази категория.