Подарък за Леля/Стринка/Вуйна

Покажи:
Сортирай по:

Леля е една много важна фигура в живота на вашето малко детенце. Тя обича и обгрижва с внимание и ласки, точно като вас. Може да се превърне в верен приятел и защитник. Точно поради тази причина вие трябва да и отдадете нужното уважение и да почете празника й с красив и оригинален подарък.

Ние от Торбалан го изработихме за вас. Специални артикули с принт за всеки празник. Независимо дали става въпрос за имен ден или рожден ден, за Коледа или Великден. Тук ще откриете прекрасни послания за леля, както и шеговити закачки към нея.

Какви са нашите предложения за подарък за леля/стринка/вуйна?

Боди за бебе с щампа е едната възможност. То е много сладко решение, с което да зарадвате не само леля, а и своето дете. Предлагаме модели за момичета и момчета на възраст от 0 до 3 годинки. Материята им е 100% памук и осигуряват удобство и комфорт на децата, а в същото време надписът изразяват любов и признателност.

Дамска тениска е следващото ни предложение. Кройката със сигурност ще се хареса на всяка жена. Предлагаме голямо разнообразие от размери и дизайни на щампата. Текстилът й е съчетание то висококачествен памук и съвсем малко количество еластан.

Последният вариант за подарък за леля е чаша с надпис. Тя е с вместимост 300 мл и може да се превърне в любимата чаша за кафе и чай. Отново ви предоставяме голям избор от интересни послания и дизайн.

Какво можем да изпишем върху артикулите?

Изработихме за вас разнообразни надписи: "Леля/Вуйна на годината", "Обичам леля да ме глези", "Мога да разтопя сърцето на леля с усмивка". Това са една част от готовите ни предложения.

Винаги можете да се свържете с нас, ако желаете да щамповаме друг текст или по-персонално послание. Предлагаме ви да изпишем име или рождената дата. Можем да щамповаме и снимка върху артикулите. Имате огромен избор, който ви позволява да създадете красив и напълно уникален подарък за леля. Възползвайте се!