Боди Имам най-добрата леля

Напоследък доста се търсят бебешки бодита, които да отправят послания към лелята на бебчо. Ето защо ние бихме искали да ви представим едно такова предложение, което наистина си струва вниманието.

Бодито с весел и закачлив надпис, който гласи "Имам най-добрата леля" е специално създадено за момченца. То е бяло, а интересния дизайн на надписа и неговата креативност съчетана с ярка цветова палитра създават идеален баланс. Все пак надписът е доминиран от сините цветове, което прави дрешката идеална за малки момченца.

Устойчивост и удобство

Материалите, от които е изработено бодито за малки момченца с надпис "Имам най-добрата леля", са изключително качествени. Дори и след многократно обличане и дълго време на пране и сушене, Торбалан обещава, е цветовете ще останат напълно непокътнати и ще запазят своята яркост и неустоимо излъчване. Същото важи и за материята, която е направена така, че да бъде колкото е възможно по-устойчива.

Удобството е друг важен момент в това детско боди. То е изработено по начин, който позволява малкото човече да чувства свобода и комфорт при всяко движение. Усещането на плата, от който е изработена дрешката, също допада на малчуганите и създава още по-голямо чувство на комфорт.

Бодито е предназначено за момченца на възраст от 0 до 30 месеца. Това означава, че докато навърши две години и половина, вашият бебок винаги ще може да получи дрешка тип бебешко боди според своята възраст.

Дрешките са съобразени и с ръста на детето. Съответно, не всяко дете расте еднакво бързо, така че е важно да знаете и ръста на бебето. Това може да помогне за определяне размера на покупката. Предлагат се 8 различни размера, които съответстват на деца с ръст 56, 62, 68, 74,80, 86, 92 и 98 сантиметра.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Боди Имам най-добрата леля

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 135
  • Наличност: На склад
  • 17.95лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.75 / 12 гласа

0 отзива / Напишете отзив