Великден

Покажи:
Сортирай по:
Великден

В категория подаръци за Великден ще ви изненадаме с красиви и оригинални предложения, който ще зарадват много приятно малки и големи на светлия, християнски празник. Ние се постарахме да изготвим различни артикули, с много подходящ дизайн и щампи.

Предлагаме ви да разгледате предложенията ни, сред които ще намерите подходящ подарък за мама, баба, татко, дядо, леля и чичо. Освен великденските мотиви на щампата, надписите са персонално насочени към различните членове на семейството.

Какви артикули предлагаме?


Бебешко боди с щампа – То може да се превърне в двойна изненада. От една страна много практична дрешка на бебче, а от друга мил жест например към татко му. Разгледайте голямото разнообразие от щампи и си изберете най-подходящия подарък, с който да развълнувате любимия си човек на Великден.

Текстилът на дрешката е чист памук. Предлага се с късо и с дълг ръкавче. Можете да ни посочете името на детето или на човека, към който е насочен подаръка, за да го щамповаме върху бодито. Друга възможност за персонализация е да ни предоставите тяхна снимка.

Тениски за възрастен – Те са насочени към по-големите членове на семейството. Предлагат се в размери от S до XXL. За тях има избор в цвета на текстила – бял и черен. Кройката и материята им ги превръщат в изключително удобна дреха. Изработени са от 95% памук и 5% еластан.

На онези от вас, който не могат да си изберат надпис сред готовите ни предложения, даваме възможността да се свържете с нас и да ни уточните какво да изпишем на бебешкото боди или тениската. Позволете ни да създадем заедно един съвсем уникален подарък за близък или за приятел.

Цветовете на надписа са в синьо, зелено, черно, червено, розово, лилаво и други. Дизайнът на щампата е с характерните великденски мотиви – шарени яйца, зайчета и пиленца. Използваме качествени мастила за печата, който запазват яркостта си дълго време и след многократно изпиране.

Имате неограничени възможности за уникализиране на нашите артикули. Направете избора си тук и ще получите оригинален подарък за Великден!