За момче

Покажи:
Сортирай по:
За момче

Търсите оригинален подарък за малко момче? Ние ви го предоставяме. Позволете ни да създадем за вас уникална тениска с надпис, която да персонализирате според празника и възрастта на детето. Нашите предложения са изпълнение с идеи. Можем да изработим специално послание за всеки един член от семейството – мама, татко, леля, чичо, баба и дядо.

Подходящи празници, на който да подарите тениска с щампа


Имаме голямо разнообразие от дизайни, който да отговорят в пълна степен на всеки един празник на детето. Предлагаме красиви и сладки картинки съчетани с подходящ шрифт за рожден ден, имен ден, Великден, Коледа и Нова Година. Наистина имате огромна свобода за импровизация. Целта ни е да създадем артикул, изцяло по ваша поръчка, така че можете да се развихрите.

Разнообразие на надписите

Забавни и всели текстове, мили надписи за повода, името на детето или негова снимка вие ще прецените какво точно да щамповаме. Можете да си изберете и от коя страна на тениската да бъде печата т.е от пред или от зад.

Цветовете, които използваме за надписа са точно съответстващи за момче – светло и тъмно синьо, зелено и черно. Ако имате предпочитание към конкретен цвят, различен от изброените, то свържете се с нас за уточнение.

Тениските в тази категория са подходящ подарък за момченца до 10 години. Можете да разгледате таблицата под всеки артикул, където да се ориентирате кой размер ще ви е необходим. Материята им е 100% памук. Тя в съчетание с кройката предоставят много приятно усещане при допир с кожата и голямо удобство.

Цветовете на надписа са ярки и дълготрайни. Печатът върху тениската за момче няма да се деформира и с времето и броя изпирания. Артикулът се пере в пералня на 30° и обърнат навътре.