Ново бебе

Покажи:
Сортирай по:
Ново бебе

Новороденото бебенце в едно семейство е огромна радост и благословия. Ако ви предстои да посетите за първи път детенцето, то трябва да се погрижите да му поднесете приказен подарък, с който да го приветствате за добре дошло на бял свят. Имате невероятната възможност да изберете сред прекрасните ни предложения за ново бебе – бебешко боди с надпис и възглавничка с красива щампа.

Постарахме се да създадем различни модели, които да отговорят на вашите очаквания. Сигурни сме, че в тази категория ще откриете онези подарък, който да задрана семейството на бебчето и в същото време да бъде полезен и практичен.

Бебешко боди с щампа


Текстила и кройката на моделите предоставя много голям комфорт на детето. Материята им е изработена от качествен памук, който деликатно се грижи за кожата. Цветовете на щампата са подбрани така, че да съответстват на момиченца и момченца.

Имаме най-различни дизайни с мечета, слончета, биберони и други. Надписите могат да варират според вашите желания. Свържете се с нас и ни кажете какво точно искате да изпишем върху дрешката, ако не можете да си изберете сред готовите ни предложения.

Бебешко боди с щампа е практичен избор за новороден детенце, защото дрешките в този период са израстват буквално за часове и е необходима постоянната им подмяна.

Възглавничка с надпис и снимка

Този артикул е нашата гордост, защото създадохме уникални модели и дизайни, които да се превърнат във визитка на детето и в същото време могат да се използват по предназначение. Мастилото на щампата е напълно безвредно и безопасно за бебчето и то спокойно може да спи върху възглавничката.

Можете да си изберете дали калъфката да е с допълнителни реснички или без. Самите щампи представляват комбинация от различна информация за детенцето:

  • Име;
  • Дата, час и ден на раждане;
  • Град;
  • Зодия;
  • Ръст и килограми;
  • Снимка.

Посочете предпочитания дизайн и ние ще създадем за вас красив и строго персонален подарък, който с гордост да поднесете на семейството с ново бебе. Използваме качествени мастила, чийто цвят оставя ярък за дълъг период от време, при спазване на указанията за употреба на етикета.