Боди за момиче

Покажи:
Сортирай по:

Има една малка принцеса, която заслужава голям и красив подарък. Въпросът е на какво да се спрете, така че да е полезно, но и интересно и оригинално решение. Ние ще ви помогнем с нашите прекрасни модели боди за момиче.

Какви дизайн боди за момиче мога да закупя от Торбалан?

Изготвихме различни дизайни на щампите и надписите за бодита за момичета, така че да се харесаме и на най-претенциозния вкус. Върху бебешките бодита за момичета ще намерите красиви цветчета, пеперуди, калинки, сърчица и други сладки картинки.

Надписите са най-различни. Имаме закачливи послания към родителите и членовете на семейството и пожелания за рожден и имен ден. Даваме ви и възможността да създадете един съвсем персонален подарък, като изпишем името на детенцето, датата му на раждане или направо отпечатаме негова снимка. Възможностите са неограничени и вие решавате какво послание искате да оправите с подарък си.

За кого е предназначен подаръка?

На пръв поглед е съвсем ясно, че бебешките бодита за момичета са подарък за самото детенце. Само че с него можете да направите страхотен жест към всеки един член от семейството. Това е така благодарение на различните надписи, които щамповаме.

Сред тях ще видите подходящи предложения за рожден ден, имен ден, Свети Валентин и други празници отправени към мама, тати, баба, дядо, въобще към всеки близък роднина на момиченцето. Така имате възможност да сте оригинални с подаръка си, но и в същото време много практични.

Боди за момиче - хармония на нежни цветове – розово, лилаво, червено. Материята им е 100% памук и защитава деликатната кожа от раздразнение. Закопчават се с копче от страни на вратлето. Предлагат се в два варианта на дължина на ръкавите – къс и дълъг.

Предлага ли Торбалан качество на бодита за момичета?

Мастилото на щампата е висококачествено и напълно безопасно и безвредно за мъниците. Ярките цветове на надписа ще се съхранят за дълго, при спазване на указанията на етикета. Бебешките бодита за момичета се предлагат в различни размери. Подходящи избор за подарък са, ако момиченцето е във възрастовия диапазон от 0 до 3 годинки.