Мини боди

Покажи:
Сортирай по:

С появата на нов член в семейството, без съмнение трябва да се погрижите за безопасността му по време на път. Един от начините е да сигнализирате на всички участници в движението, че в автомобила ви се вози малко и невинно същество. Можете да го направите с нашите сладки мини бодита за кола.

Те са по-оригиналният вариант, на така популярните стикери „бебе в колата“. Ние ви предлагаме да разгледате огромния набор от различни модели и сме сигурни, че ще си харесате поне един от тях.

Предлагаме различни варианти на щампите. Има подходящи за момиченца и момченца, както и за близнаци. Картините са много сладки и от далеч привличат вниманието към тях. Има варианти с бебенца, шише и биберон, цветчета и други. Цветовете на щампите са в розово и синьо, но има възможност да ги изработим и в друг вариант по ваше желание.

Подходящ избор ли са за подарък?


Едно мини боди, може да се превърне в идеалният подарък. Някак си остава на заден план и е едно от последните неща, което семейството взима за детето си. Точно за това можете да ги изненадате много приятно, ако им поднесете този нужен аксесоар, който така или иначе е необходим за безопасността на бебчето.

Даваме ви възможност да персонализирате моделчето, което сте си избрали. Можем да щамповаме името на детето или негова снимка. Предлагаме модели, които са специално предназначени за колата на баба и дядо – „Внуче в колата“ или „Имам най-добрия дядо/баба“. Други варианти на надписа са „Принц/Принцеса в колата“ или "Близнаци в колата

Декоративните мини бодита са с размер 18х10,5 см. Те се предлагат в комплект с вендуза и мини закачалка, за по-лесното им монтиране в кола.