Декоративно боди за кола с надпис на английски

Декоративното бебе за кола за малко момиченце с надпис на английски е дреха, която всеки родител на малка дъщеричка трябва да притежава, особено като се имат предвид безбройните рискове, до които води всяко едно качване зад волана. Въпросното боди се предлага за толкова ниска цена, че е смешно дори да се обмисля дали човек се нуждае от него или не, особено на фона на фрапантните цени на бебешки стоки в търговската мрежа.

Удобно до съвършенство

Дрехата е възможно най-удобното решение, защото тя е изработена от висококачествени материали, които водят до по-високо ниво на удобство и комфорт по време на пътуване с кола и не само. Дрехата е приятна на допир, а децата отдават най-голямо усещане именно на чувството за удобство, което дрехата предлага, защото те съвсем естествено не се вълнуват от кройка и дизайн.

Сигурност и надеждност

Меката материя, от която дрехата е изработена, позволява много по-голям комфорт по време на дълги пътувания с автомобил. Освен това, дрехата е съобразена с необходимостта от по-голяма сигурност и е в състояние да се прикрепя към различни повърхности благодарение на специалните вендузи, с които разполага.

Персонализация

Бебешкото боди за кола предлага възможност за постигане на една много по-високо ниво на персонализация. Това става като се даде възможност на родителите или съответно на този, който купува бодито, да назове какво име желае да бъде изписано на щампата на бодито. Това е само опция и разбира се не е задължително, но все пак е една опция, която дава възможност да вкарате лично отношение по време на покупката и да направите дрехата подходяща за конкретния човек.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно боди за кола с надпис на английски

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б022
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.33 / 15 гласа

0 отзива / Напишете отзив