Имен ден

Покажи:
Сортирай по:
Имен ден

Именния ден е специален празник, почти колкото рождения. За него също трябва да се подготвите с подобаващ подарък, който да изненада искрено празнуващия и да го развълнувате със специални жест, който му отправяте. В тази категория ще намерите много подходящи подаръци за имен ден – бебешко бодита с надпис, тениски, чаши и комплекти с щампа.

На кого можете да поднесете артикулите ни


Ние от Торбалан се погрижихме да създадем за всекиго по нещо. Бебешките бодита са с надпис насочен към татко, мама, леля, чичо, баба и дядо. Всеки един от тях може да бъде много изненадан, ако на празника облечете детенцето си с тематична дрешка, специално изработена за празнуващия. Имаме и такива моделчета, които са прекрасен подарък за имения ден на самото детенце.

Бодитата са подходящи за момиченца и момченца на възраст от 0 до 2,5 години. Изработени са от чист памук и се закопчават с копче от страни на врата. Кройката и текстила, ги превръщат в много комфортна дрешка за мъниците, която се преоблича лесно и удобно.

Тениските за възрастни са за мъже и жени и са с размери от S до XXL. Гарантираме ви, че сред тях ще намерите подходящия подарък за именика. Дизайнът на щампите и надписите са тематично насочени към празника. Изработени са от 95% памук и 5% еластан.

Чашите отново са подбрани с послания, които да трогнат именника. Те са с вместимост от 300 мл и са с изключително качество и издръжливост на печата, който няма да се деформира с времето и употребата им.

Предоставяме ви и допълнителната възможност да персонализирате избрания артикул по ваше желания. Свържете се с нас, ако желаете да щамповаме друг надпис. Можете да ни посочите името на празнуващия, датата на имения ден или да ни предоставите негова снима за печат.

Нека заедно създадем за вашия близък уникален подарък за имения му ден. Имате свободата да избирате сами как да изглежда щампата и какво да е посланието към него.