Моминско парти

Искате ли да намерите страхотни предложения за подобаващо отпразнуване на моминско парти? Предлагаме ви да си изберете сред нашите уникални и забавни тениски с щампи. Гарантираме ви, че с тяхна помощ ще направите вечерта на вашата приятелка още по-незабравима.

Имате пълната свобода да ни кажете какво искате да отпечатаме върху тениската. Някой закачлив надпис или мило послание към бъдещата булка. Предлагаме ви различни цветове на щампата – лилаво, розово, червено, жълто, черно и други.

Дизайнът, който ще изработим специално за вас, ще е изцяло съобразен със предпочитанията и желанията ви. Убедени сме, че вашата приятелка, ще остане очарована от изненадата. Създайте персонални тениски за всички присъстващи на партито – за булката, за сестра й, кумата и шаферките.

Можем да изработим и още по-специални модели с тяхна снимка или с имената и датата на моминското парти. Възможностите са неограничени. Възползвайте се!

Материя и размери на тениските за Моминско парти


Кройката и текстила на моделите ни, създават много приятно усещане при допир. Изработени са от 95% памук и 5% еластан. Мастилото на щампата е безвредно и ням да предизвика алергични реакции дори и на най-чувствителната кожа.

Размерите са от S до XL, така че всяка дама да намери подходящата тениска с надпис за нея. Цветовете са издръжливи и няма да избледнеят дори и след многократно изпиране, при спазване на указанията на етикета.

Няма продукти в тази категория.