Коледа

Покажи:
Сортирай по:
Коледа

Коледа е вълшебен празник, на който всички в семейството се събират и прекарват страхотни мигове заедно. Можете да ги зарадвате с класически детски играчки или пък с нашите нашите уникални подаръци по поръчка, който са специално създадени за празника.

В тази категория ви предлагаме по нещо интересно за малки и големи. Създадохме красиви подаръци с персонални щампи. На най-малките можете да поднесете бебешко боди с надпис, а на големите членове от семейството предлагаме да разгледате тениски за възрастни и коледни чаши.

Какви надписи можем да щамповаме?

Ние от Торбалан подготвихме голям избор от готови предложения сред който да си изберете най-подходящото послание към мама, татко, баба, дядо или друг член от семейството. Дизайнът на артикулите ни е с красиви коледни елементи – Дядо Коледа, еленчета, снежен човек, камбанки, елхи и други.

Можете да персонализирате избрания подарък от вас, като ни предоставите име на получателя му или негова снимка, която да щамповаме върху бодито, тениската или чашата. Ако желаете да отправите по-специално послание, то свържете се с нас и ни кажете какъв надпис искате да отпечатаме.

Материя и размери

Бебешките бодита са изработени от 100% памук и се предлагат с къс и дълъг ръкав. Размерите им отговорят за новородени и деца до 2,5 години. Закопчават се от страни на врата, за да се максимално удобни за обличане и събличане. Тениските за възрастни са с размери от S до 2XL. Текстилът им е съчетание от 95% памук и 5% еластан. Предлагат се в бял и черен цвят и са подходящи за мъже и жени на всяка възраст.

Използваме дълготрайно мастило, което е напълно безвредно. То няма да предизвика алергични реакции и раздразнение по деликатната и нежна детска кожа. Цветовете на щампата ще запазят ярки, дори и след многократно изпиране, ако се спазват точно указанията за употреба на етикета.

Чашите са с вместимост от 300 мл и с подходящ подарък за любителите на чай и кафе. Те също са с издръжлив печат, което ги прави подходящи за употреба в миялна и микровълнова печка. Върху тях можем да отпечатам снимка или специално пожелание за Коледа.