Годишнина/Юбилей

Покажи:
Сортирай по:
Годишнина/Юбилей

Ако наближава годишнина или юбилей и искате да поднесете оригинален и различен подарък, то ние от Торбалан ще ви помогнем да изненадате приятно любимия си човек. В тази категория сме подбрали всички артикули, който съответстват на хубавия повод.

Предлагаме да си изберете сред боди за бебе с надпис, тениска за възрастен, чаша или възглавничка с щампа. Красивите дизайни, които създадохме ще се харесат и на най-претенциозния вкус. Надписите са подбрани, така че да отправят пожелания за юбилей или годишнина, но сред тях ще намерите и закачливи, забавни варианти.

Каква персонализация на артикула предлагаме


Ако не успеете да намерите, подходящия надпис сред готовите ни предложения, то винаги можете да се свържете с нас на посочения телефон и да ни кажете какво послание да щамповаме върху бебешкото боди, тениската, възглавничката или чашата.

Нека заедно да направим един наистина уникален подарък за близките ви. Можете да ни предоставете снима, име, дата и годините на юбилея или годишнината, а ние ще ги щамповаме върху избрания артикул.

Бебешките бодита са изработени от 100% памук, а мастилото за надписа е напълно безвредно за нежната кожа на децата. Те се предлагат в размери подходящи за новородени и по-големи дечица – до 2,5 години. Цветовете на надписите са синьо, розово, зелено, лилаво, черно, червено и други. Има подходящи модели за момиченца и момченца.

Тениските за възрастни с щампа са с много удобна кройка, която осигурява пълен комфорт при носенето им. Има модели за мъже и жени с размери от S до XXL. Текстилът им представлява съчетание на 95% памук и 5% еластан, а за самия му цвят имате избор между бяло и черно.

Чашите с надпис са с вместимост от 300 мл, което ги прави много удобен избор за кафе и чай. Печатът им е изключително издръжлив и дълготраен и няма да се деформира от честата им употреба, дори и в миялна и микровълнова.

Възглавничките са прекрасен избор, ако искате да сътворите персонален подарък с 5 броя снимки на празнуващия. Те могат да се превърнат в красива декорация на дома, която да напомня за прекрасния ви жест. Снимките се щамповат на калъфката, която се сваля и може да се пере в пералня.

Имате наистина голям избор между изброените артикули. Бъдете оригинални и поднесете специален подарък за годишнина или юбилей.