Възглавници за бебета

Покажи:
Сортирай по:

Красиви, оригинални и персонални възглавнички за малки и големи - това ще откриете в тази категория. Предлагаме ви да изненадате изключително приятно вашите любими хора с малко по-нестандартен подарък. Възглавничките могат да са буквално визитка за малките членове на семейството.

Изработихме много голям набор от различни дизайни и цветове. Ще намерите подходящ избор за момченца и момиченца. Цветовете на щампите са зелено, лилаво, розово и синьо. Разбира се, винаги можете да ни се обадите, ако желаете да направим за вас модел с друг нюанс.

Щампите върху възглавниците могат да са най-разнообразни. Предлагаме подходящи варианти за новородени бебенца, за рожден ден и имен ден, за кръщене и за деня на влюбените.

Видове възглавници за бебета


Както споменахме по-горе, те могат да се превърнат в лична визитка на всяко детенце. Можем да отпечатаме каквато информация пожелаете. Ето и вариантите:

  • Име на детето;
  • Дата, ден и час на раждане;
  • Ръст и килограми;
  • Зодия;
  • Град;
  • Снимка.

Така подаръкът ви, ще се превърне в уникален жест на внимание и обич, без никакъв аналог. Ние ще персонализираме възглавничката както вие пожелаете.

Мастилото, което се използва за щампата е изпитано и напълно безвредно. Материята на калъфката е изработена от ранфорс. Така без притеснения възглавничката може да се използва по предназначение, а не само като красива декорация.

Калъфката се сваля и се пере в пералня. Цветовете са дълготрайни и няма да се променят с времето, при спазване на указанията за употреба. Другата възможност за избор се отнася до вида на калъфката. Можем да ви я изработим с допълнителни къдрички, за още по-голям разкош. Размерите на възглавничката са 30х38 см.

За влюбените двойки имаме много симпатични модели, които отново са строго персонални, защото върху тях отпечатваме най-любимите им снимки. Ще направим красив колаж с до 5 бр. снимки. Така възглавничките се превръщат в удачен избор за подарък за Свети Валентин.