Notice: Use of undefined constant GEOIP_COUNTRY_EDITION - assumed 'GEOIP_COUNTRY_EDITION' in /home/torbala/public_html/system/library/geoip.inc on line 221Notice: Use of undefined constant GEOIP_COUNTRY_EDITION - assumed 'GEOIP_COUNTRY_EDITION' in /home/torbala/public_html/system/library/geoip.inc on line 292Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/torbala/public_html/catalog/controller/startup/error.php:34) in /home/torbala/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_journal2_template_common_header.tpl on line 2 Подарък за мама — Торбалан

Подарък за мама

Покажи:
Сортирай по:

Искате ли да изненадате и стоплите сърцето на вашата съпруга или майка за нейния личен празник? Искате ли да изберете подарък, който да е оригинален и единствен по рода си? Точно за тези от вас, който желаят да са различни, ние изработихме нашите страхотни предложения.

Какво ви предлагаме - подарък за мама

В тази категория ще срещнете голям избор от артикули, с които да отбележите подобаващо празника на мама. Успяхме да обхванем всички нейни прекрасни поводи за празненство – имен ден, рожден ден, 8-март и Свети Валентин.

Предложенията ни са бодита за бебе, тениски за възрастни и чаши. Можете да направите избор сред нашите красиви комплекти. Те съчетават дамска тениска с чаша, боди или детска тениска. Всичките ни артикули са щамповани с красиви картинки и надпис.

Какво да подарите на мама?

Ще започнем с чудесни бебешки бодита с щампа. Дизайнът на надписа е персонално насочен към всеки от горе изброените празници. Ще срещнете и мили послания, израз на обич и внимание към вашата жена, които със сигурност ще предизвикат голяма доза радост на специалния ден.

Бодитата за бебе са подходящи за момиченца и момченца от 0 до 3 годинки и са изработени от висококачествен текстил. Те се предлагат във вариант с къс и с дълъг ръкав. Гарантираме ви, че голяма ще е изненадата на съпругата ви, когато види своето малко съкровище облечено с бебешко боди с принт за нея и празника й.

Следващото ни предложение е прекрасна тениска за мама с надпис. Ако се насочите към тези артикули, ще срещнете отново голямо изобилие от послания. Можете да ни предоставите и снимка, която да щамповаме върху дрехата.

Имате пълната свобода да създадете един наистина уникален подарък за мама, който тя да облича с удоволствие и гордост и често да и напомня за прекрасния жест към нея. Тениските са с много удобна кройка и са изработени от 95% памук и 5% еластан.

Чаша с принт е другият вариант, който можете да си изберете за оригинален и красив подарък. Върху тях отново ще срещнете надписи за всеки дамски празник, разбира се можем да щамповаме и друго послание към нея. Трябва само да се свържете с нас за уточнение.