Племенник/Племенница

Изненадайте приятно своя племенник или племенница с много оригинална идея за подарък, която би предизвикала вълна от положителни емоции и коктейл от усмивки. Искаме да ви представим нашите сладки и различни продукти – прекрасен избор за всеки повод.

Изработихме за вас красиви модели, бодита за бебе, тениски за деца и възрастни и чаши с щампи. Точно надписите, които отпечатваме върху артикулите са онова, което ги отличава от всички останали и им добавя тежест.

Текстът на принта може да са най-различен. Свържете се с нас и ни уточнете какво послание точно да щамповаме върху артикула. Позволете ни да създадем за вас един още по-персонален подарък за племенника или племенницата ви, като ни предоставите име, дата или снимка. Ние ще се постараем да създадем най-красивия подарък и разбира се единствен по рода си.

Благодарение на нас, вие можете да покажете колко много държите на своите племенници и колко голяма е любовта ви към тях. Изненадайте ги приятно за всеки хубав празник. Специално създадохме различни дизайни на щампите. Можем да отпечатаме красиви цветчета и пеперуди, звездички и сърца, мечета, слончета, колички, цветни великденски яйца, дядо Коледа, елени или елха.

Картинките на щампата и използвания щифт на текста са многообразни. Това е така, защото искаме да задоволим и най-взискателните вкусове. Предлагаме ви да поднесете уникалните подаръци за рожден ден, имен ден, Коледа, Великден, Нова година и въобще за всеки светъл празник на племенника или племенницата ви.

За каква възраст са подходящи артикулите ни?


Имаме решение за всяка възраст. За най-малките деца са красивите ни бебешки бодита. Подходящи за са момченца и момиченца от 0 до 3 годинки. Тениските деца с щампа са вашият избор, ако племенниците ви са между 2 и 10 години. Тениските за възрастни са за тинейджъри и вече пораснали мъже и жени.

За чашите с надпис, не е нужно възрастово ограничени. Подарете ги на племенниците си, ако смятате че ще бъдат вкарани в ежедневна употреба и ще напомнят колко много ги обичате и цените.

Няма продукти в тази категория.