За възрастни

Покажи:
Сортирай по:
За възрастни

Искате ли да създадем страхотен подарък по поръчка за вашите любими хора? Такъв който да ги развълнува и зарадва и да им остане скъп спомен? Търсите ли начин, с който да покажете на вашите близки и семейство колко ги обичате и държите на тях?

Ние от Торбалан ви предлагаме да разгледате категорията „Тениски за възрастни с надпис“ и ви гарантираме, че тук ще намерите онова, което търсите, за да изразите вашите чувства и да засвидетелствате любовта си към онези, които са ви дали живот и са ви отгледали.

Тениски за всеки повод

Изработихме голям асортимент от щампи, за да ви дадем избор. Целта ни бе да обхванем всеки един празник в семейството. Ще срещнете подходящи надписи за имен ден, рожден ден, Свети Валентин, Коледа и Нова година, Великден, юбилей и годишнина. Разбира се не подминахме и онези закачливи надписи, които предизвикват искрени усмивки у познати и непознати.

Можете да персонализирате посланието си, като ни посочите име или ни предоставите снимка, която да отпечатаме. Наред с тези възможности ще намерите и щампи, които са специално създадени за мама, татко, баба и дядо, леля и чичо.

Материя и размери

Тениските за възрастни са подходящи за мъже и жени. Предлагат се размери от S до XXL, така че ще намерите подходящ избор за всеки. Имате възможност да ни посочите и какъв цвят да е самия текстил – бял или черен, а самия той е изработен от 95% памук и 5% еластан. Кройката на тениските осигуряват много комфортно усещане при допир с кожата.

Позволете ни заедно да изненадаме близките и любимия ви човек. В тази категория ще намерите прекрасни предложения за единични тениски с надпис, за комплект от 2 броя или за семейни комплекти с тениски за деца.  Вие сами преценявате за кой празник ще поднесете прекрасната изненада, а от нас очаквайте перфектно изпълнение.

Позволете ни да бъдем част от вашето семейство и да ви помогнем да бъдете по-признателни към вашите близки и хората, които са ви дали всичко на този свят. Поръчайте перфектната персонализирана тениска от онлайн магазина на Torbalan.eu и ние гарантираме, че усмивките няма да слязат от лицето на скъпите за вас хора.

Тениските за възрастни с надпис в онлайн магазина на Torbalan.eu се изработват от висококачествени материали, състоящи се от 95% памук и 5% еластан.

Тази комбинация, заедно с иновативната кройка, създават изключително комфортно усещане за кожата при допир.

Всички тениски в Torbalan.eu са безопасни и не предизвикват алергични реакции.

Онлайн магазинът Torbalan.eu предлага богата селекция от готови модели тениски с надписи.

Всеки клиент на магазина има възможност да изпрати свой собствен дизайн, който може да бъде щампован върху някоя от висококачествените ни тениски.

В секцията с "тениски за възрастни" се акцентира върху надписите насочени към баби, дядовци, както и мама и татко.

В Torbalan.eu ще откриете разнообразие от ценови оферти, като преобладаващи са продуктите с достъпна цена.

Специалните ни комплекти включващи тениска и чаша, или две тениски, са офертите с най-добра стойност, които ще откриете тук.