Notice: Use of undefined constant GEOIP_COUNTRY_EDITION - assumed 'GEOIP_COUNTRY_EDITION' in /home/torbala/public_html/system/library/geoip.inc on line 221Notice: Use of undefined constant GEOIP_COUNTRY_EDITION - assumed 'GEOIP_COUNTRY_EDITION' in /home/torbala/public_html/system/library/geoip.inc on line 292Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/torbala/public_html/catalog/controller/startup/error.php:34) in /home/torbala/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_journal2_template_common_header.tpl on line 2 Семейни комплекти — Торбалан

Семейни комплекти

Покажи:
Сортирай по:

Зарадвайте семейството си с прекрасните ни комплекти. С тяхна помощ можете да изразите своята любов и уважението към тях. В тази категория ще срещнете различни варианти на семейни комплекти, всеки един от изработен с голямо внимание към детайлите. Артикули са с красив дизайн, интересни и мили послания.

Можете да откриете идеалния подарък към мама, татко, баба и дядо за всеки един техен празник. Постарахме се да обхванем всички поводи за радост в едно семейство. Предлагаме и модели за влюбени двойки, подходящи за Свети Валентин, както и тениски с шеговити надписи. Тук има за всекиго по нещо и сме сигурни, че ще задоволи и най-претенциозния вкус.

Видове комплекти


Един от артикулите ни е тениска за възрастен с надпис, а другият може да варира. Имате избор между още една тениска за мъж или жена, детски вариант, чаша или бебешко боди. Предлагаме и комплекти за цялото семейство.

Тениските се предлагат в два цвята черен или бял с интересни щампи. Цветовете на надписа са най-различни, така че да има подходящ избор и за двата пола – черно, червено, синьо, розово, зелено, лилаво и други.

Текстове като „Кралица и дъщеря на кралица“, "Най-добрият татко и най-добрият син“, „Аз обичам моето семейство“ са само една малка част от разнообразните надписи, които можем да щамповаме върху комплектите.

Можете да ни се обадите на посочения телефон, ако искате да изработим за вас специален семеен комплект с персонална щампа и цвят. Ние с радост ще откликнем на желанието ви и ще се постараем да изпълним очакванията ви.

Моделите за възрастни се предлагат в размери то S до XXL, детските тениски са подходящи за деца от 2 до 10 години, а бебешките бодита са с размери от 0 до 3. Към всички артикули прилагаме таблица, по която да определите най-точно кой размер ви е нужен, за да избегнете опасенията, че ще сгрешите при избора си.