Спорт/Хоби

Покажи:
Сортирай по:
Спорт/Хоби

В категория спорт ще намерите оригинални подаръци за спортни запалянковци. Тук ви предлагаме да изработим специално бебешко боди или тениска за възрастен с надпис и щампа, посветени на любим спорт или хоби.

Разгледайте предложенията ни. Сред тях има закачливи модели, който ще предизвикат множество усмивки сред познати и непознати. Имате пълната свобода да се свържете с нас и да ни кажете какво точно да щамповаме върху избрания от вас артикул, така че да съответства в най-голяма степен на предпочитанията на получателя на подаръка.

Какво ви предлагаме?


Бебешко боди с надпис

Искате ли да създадем дрешка за малко момче или момиче с номера и фамилията на най-харесвания от вас спортист? Независимо дали става въпрос за футбол, волейбол, баскетбол или друг вид спорт ние можем да създадем подходящ дизайн за всеки. Можем да щамповаме надписа от предната страна на бодито или от задната, в зависимост от вашите предпочитания.

Дрешката се предлага в два варианта на дължина на ръкавите – къс и дълъг. Изработена е от 100% памук и се закопчава от страни на вратлето, за да осигури максимален комфорт и удобство при преобличане. Мастилото е напълно безвредно и безопасно за нежната детска кожа. Ярките цветове са дълготрайни и ще се запазят дори и след многократно изпиране.

Тениска за възрастен и комплекти с щампа

Тениските ни са подходящи за мъже и жени на всяка възраст. Предлагат се в размер от S до 2XL. Имате избор за цвят на текстила – черен или бял. При тях отново можете да си изберете от коя страна да е щампата – предна или задна. Кройката и материята им предоставя много приятно усещане при допир с кожата. Изработени са от 95% памук и 5% еластан.

Комплектите представляват комбинация от тениска за възрастен и бебешко боди или тениска за малко дете. Избирайки тях, ще можете да поднесете двоен подарък, който ще зарадва изключително много получателите му.