Боди Унисекс

Покажи:
Сортирай по:

Трябва ви оригинална идея за подарък на дете? Ние ще ви я дадем! Предлагаме ви да разгледате голямото разнообразие от бебешки бодита с красиви и интересни щампи и надписи.

Създадохме специална колекция от модели, с които да зарадвате не само детенцето, но и неговите родители и близки роднини. Сред надписите ще срещнете пожелания за рожден ден, имен ден, Свети Валентин и други прекрасни празници за едно семейство.

За онези от вас, които имат изявено чувство за хумор, създадохме и модели бебешки бодита със закачливи и много весели послания. Гарантираме ви, че с тях ще накарате да се усмихне и развесели всеки човек, който ги прочете. Наред с това успяхме да изработим интересни дизайни с сладки картинки.

Предоставяме ви възможността да ни посочите какво точно да изпишем на бодито. Можем да отпечатаме името на детенцето, навършени годинки или негова снимка. Така подаръкът ви ще е още по персонално ориентиран и уникален.

В тази категория всяко едно моделче е подходящо както за момичета, така и за момчета. Постигнахме този ефект, благодарение на неутралните цветове на надписите – черно, червено и многоцветно. Ако желаете друг нюанс, можете да се свържете с нас за уточнение.

Материя и размери

За изработката на всяко едно боди е използван текстил съставен само и единствено от висококачествен памук. Той ще осигури нежно и деликатно усещане на детето, без да предизвиква зачервяване или алергични реакции.

Закопчаването им е от страни на врата, за да е възможно максимално лесно преобличане. Мастилото на щампата е дълготрайно и безвредно. То ще запази първоначалните си ярки цветове и след многократно изпиране. Моля спазвайте указанията на етикета!

Тези бодита са прекрасен и практичен подарък за всички деца от 0 до 3 годинки. Знаем, че е трудно да изберете правилния размер на дрешката и за това създадохме табличка, по която да се ориентирате. Там са посочени размерите според възрастта и височината на детето.