Боди  Имам кръстник мечта

Когато в живота ви някой ви е посочил именно вие да бъдете духовен родител на най-любимото си същество, то това значи, че трябва да се чувствате наистина специално и да бъдете благодарни за възможността, която са ви дали. Съществуват много и най-разнообразни начини за демонстриране на тази благодарност, като някой от тях са чисто сантиментални и успяват да предизвикат много повече вълнение и радост.

Боди " Имам кръстник мечта" за най - малките

Предлагаме на вашето внимание боди " Имам кръстник мечта", което е същинско дизайнерско творение, създадено за най-малките. Тази дрешка е просто великолепна, сама по себе си. След като я поднесете на вашия кръщелник или кръщелница, то всички думи са излишни. Дрешката може да бъде подарък за детето, на което сте духовен родител или да облечете малкото момченце или момиченце в нея и по този начин да изненадате кръстника.

Какъвто и да бъде вашият избор, то гарантираме ви, че няма да сгрешите. Моделчето е предназначено както за новородени, така и за подрастващите вече малчугани. Дизайнът на облеклото позволява то да бъде носено от децата от двата пола, тъй като цветовете са прецизно подбрани. Когато извършвате поръчката си, имате правото да изберете дали моделът да бъде изработен с къс или дълъг ръкав.

Не е нужно да се съобразявате с климатичните условия навън. Единственото, което се изисква от вас, е да изберете размерче и да прибавите в кошницата. Ако сте решили да поръчате няколко бройки, то вероятността да не плащате за доставка, е твърде голяма. Не забравяйте, че поръчки на стойност 50 или над 50 лева ви лишават от заплащане на куриерски услуги.

Боди " Имам кръстник мечта" е уникална и неповторима възможност да зарадвате любимия си кръстник!

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Боди Имам кръстник мечта

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 504
  • Наличност: На склад
  • 17.95лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.54 / 13 гласа

0 отзива / Напишете отзив