Тениски с надписи

Покажи:
Сортирай по:

Подарете усмивка, поднесете радост и изразете любовта си към вашите близки и любими същества. Не е трудно да ги изненадате с нашите страхотни тениски с надписи. Те могат да засвидетелстват огромен жест на внимание, независимо да ли са поднесени с повод или без.

В тази категория ще откриете голямо разнообразие от тениски с надписи със страхотен дизайн и весели надписи. Артикулите ни са както за възрастни, така и за деца. Предлагаме ви семейни комплекти, тениски за влюбени и бременни.

Убедени сме, че ще намерите онова послание, което искате да отправите към близките или приятелите си. Този подарък е не само оригинален, забавен и интересен, той е израз на много специално отношение.

Можете да впуснете въображението си в сила. Развихрете се. Даваме ви пълна свобода да ни кажете какво точно да отпечатаме на тениската. Надписите могат да са най-разнообразни и строго персонализирани.

Подходящ подарък ли са тениски с надписи за празник?

Заставаме твърдо зад отговора си – ДА. Погрижихме се да създадем разновидност от дизайн за всеки празник в една семейство. Рожден ден, имен ден, Коледа, Великден, 8 Март, Свети Валентин и други.

Всъщност вие можете да поднесете нашите тениски на любимия си човек и без да ви е нужен повод. Просто ей така, да му покажете внимание и да му дарите нежност.

Ние от Торбалан искаме да ви предложим избор. Избор от модели, щампи и цветове. Предлагаме ви страхотно качество на изработка. Материя, съчетание от 95% памук и 5% еластан, която осигурява прекрасно усещане на допир с кожата.

Мастилото на печата е напълно безверно. То се отличава с много голяма издръжливост и запазва цветовете си непокътнати и ярки за дълъг период от време и след многократно изпиране.

Тениските се предлагат в черно и бяло. Размерите на детските модели можете да видите най-точно в изработената от нас таблица. Там има разграничение според височината на детето.

Размерите на тениските за възрастни са от S до XXL. Убедени сме, че тук ще има за всеки вкус модел, а ако не успявате да намерите подходящия надпис за вашия човек или за повода му, то позволете ни да ви го създадем!