Идеи за подарък

Покажи:
Сортирай по:
Идеи за подарък

Необходими са ви идеи за подарък? Искате да поднесете нещо различно и оригинално? Ние от Торбалан ви предоставяме възможността да изберете красиви и интересни подаръци за вашите близки приятели и роднини.

Предлагаме богат асортимент от най-различни щамповани артикули. За най-малките са предназначени бебешки бодита с надпис, възглавнички и кърпи. За по-големите са тениските за възрастни и нашите чаши. Имате възможността да комбинирате няколко артикула в интересен комплект – тениска за възрастен + бебешко боди, детска тениска или чаша, както и комплект от 2 бр. тениски или 2 бр чаши.

За какви празници ви предлагаме идеи за подарък?

Ние се погрижихме да ви предоставим избор за всеки един повод за радост и веселие в едно семейство. Можете да изберете подходящия подарък за новородено бебе, за кръщение, за рожден ден и имен ден. Обхванахме и големите семейни празници като Коледа и Нова година, Великден, 8-Март, Свети Валентин и други.

Мама има рожден ден – поднесете и красиво бебешко боди с мил надпис за нея или тениска, която да облича с удоволствие и гордост. Подарете мил жест за именния ден на татко, изненадайте баба и дядо с красив подарък за годишнината им. Зарадвайте най-добрата леля с персонална тениска.

Възможностите ви са неограничени. Ние сме създали подходящ надпис за всеки член от семейството с подходящ дизайн на щампата, така че да отговаря в пълна степен на празника – торта със свещички, сърце, мечета, звездички, коледни и великденски мотиви и много други.

Цветовете на щампата са съобразени така, че да има избор както за момчета и мъже, така и за момиченца и жени. Предлагаме надписите в синьо, зелено, розово, лилаво, черно и червено. Ако желаете по-различен нюанс можете да се свържете с нас и да уточним предпочитанията ви.

Ако не намерите подходящата щампа за повода и за вашия близък, то ние ви даваме друга идея за подарък – персонализирайте надписа. Предоставете ни име и снимка, които да отпечатаме. Обадете ни се и ни кажете какво точно да изпишем върху избрания артикул, така че да създадем онзи подарък, с който ще зарадвате най-много любимия си човек на специалния му повод.

С нашите идеи за подарък е гарантирано, че ще зарадвате вашия близък!