Ергенско парти

Организирате ергенско парти или ще присъствате на такова и искате да подберете оригинален и запомнящ се подарък. Попаднали сте на точното място! Предлагаме ви да отпразнувате купона с страхотни тениски с надпис, който по категоричен начин да покажат, че сте част от последната свободна вечер на ваш близък приятел.

Пуснете въображението си на свобода и се с вържете с нас, да ни кажете какъв дизайн на тениските да изработим. Посочете ни надписите, който да щамповаме, а ние ще направим всичко възможно да изпълним желанията ви.

Можем да изработим за празника ви тениски със снимка на всеки един от присъстващите. Друга възможност е да отпечатаме имената им и някакъв забавен и закачлив надпис. А защо да не създадем за вас отделна тениска за младоженеца и кума от тези на останалите присъстващи на ергенското парти?

Размери на моделите


Ще намерите всеки размер, който ви е необходим. Тениските с надпис за мъже са от S до 2XL. Цветовете на щампата са по ваш избор – черно, червено, синьо, зелено или друг нюанс. Те са ярки и дълготрайни.

Материята на моделите е изработена от комбинацията между памук 95% и еластан 5%. Те са много удобни и създават приятно усещане при допир с кожата. Имате избор на цвят на текстила. Тениските със щампа могат да са в бяло или черно.

Няма продукти в тази категория.