Унисекс

Позволете ни да изработим за вас уникална и оригинална тениска с надпис за подарък както на момичета, така и на момчета. Зарадвайте децата с красива дрешка, която да носят с удоволствие и да се превърне в любима дреха от гардероба им.

Даваме ви възможността да се свържете с нас и да ни кажете какъв надпис искате да отпечатаме. Така можем да създадем подарък за всеки един празник на детето – рожден ден, имен ден, кръщене, Коледа или Великден.

Цветовете на щампата са черно, червено, жълто и зелено. Те са напълно неутрални и се отличават с голяма издръжливост на печата. Тениската се пере в пералня на 30°, за да се запази яркия им цвят. Материята е изработена от 100% памук. Тениските унисекс са подходящ подарък за деца до 10 години.

Загърбете стереотипите и предразсъдъците - вече не е нужно да избирате тениска само за мъже или за жени. С нашите унисекс предложения вие може да сте винаги стилни и модерни.

Търсите перфектния подарък за ваш близък човек? Подарете му унисекс тениска и гарантираме, че ще вашият подарък ще бъде най-харесвания и най-коментирания.

При стандартните предложения за дрехи винаги имаме сегментирани категории с мъжки и женски модели.

Това, което прави унисекс тениските и изобщо дрехите толкова универсални е простичкият факт, че те премахват разделението между мъже и жени, и се фокусират само и единствено върху личните предпочитания на потребителя.

Искате розова мъжка тениска или пък широка черна тениска за дама, но не може да откриете такава? В онлайн магазина на Torbalan.eu има множество унисекс предложения, които ще се харесат и на двата пола.

Унисекс тениските са много по-семпли и стилни от тениските специализирани за някой от двата пола. Ако искате просто тениска, която да стои добре с останалта част от вашия аутфит, без да се притеснявате за това дали тя е предназначена за мъже или за жени, то унисекс тениските са перфектният вариант.

Случвало ли ви се е да търсите подарък за роднина или близък приятел, но да се притеснявате от това, че няма да откриете перфектния такъв? Унисекс тениските могат много бързо да решат този проблем.

Те елиминират факторът "пол" и по този начин ще сте спокойни, че вашият рожденик ще хареса тениската заради нейните характеристики, а не толкова заради прилагателното "мъжки/женска".

Няма продукти в тази категория.