Чаши с надписи

Покажи:
Сортирай по:

Чаши с надписи - явление, което се превърна в много желан и търсен подарък за всеки повод на близки и роднини. Това е съвсем разбираемо, поради тяхната функционалност и красив дизайн. Ние от Торбалан изработихме голямо разнообразие от модели и ви гарантираме, че при нас ще откриете онзи интересен и красив подарък, който сте търсили до сега.

Празници, на които можете да поднесете чаши с надписи

С гордост можем да ви каже, че обхванахме всички прекрасни поводи за радост в едно семейство. Предлагаме специален дизайн за всеки празник в годината. Можете да си изберете красива чаша за рожден ден, имен ден, Коледа, Великден, 8-ми Март, Свети Валентин, юбилей и други.

На кого можете да подарите чаша с щампа?

Поднесете оригиналния подарък на мама, татко, баба, дядо, чичо и леля. Въобще на всеки ваш близък роднина и приятел. Имаме не малко послания персонално отправени към тях. Изработихме и модели за влюбените двойки, с които да споделят своето щастие ежедневно.

"Най-добрата майка/баба на света", "Вуйчо на годината", "Най-добрия татко и съпруг", "Mr. Right & Mrs. Always Alright" са само една много малка част от милите и шеговити надписи, които можем да отпечатаме върху чашата.

Бъдете различни и впуснете въображението си в сила. Позволете ни да направим уникален и незабравим спомен, за вашите най-обичани същества. Можете да се свържете с нас и да ни кажете какво точно да щамповаме – име, снима или конкретно послание.

Чаши с надписи са с вместимост 300мл. Можете да поръчате една или комплект от 2 бр. Картинките са най-различни – цветчета, сърца, влюбени човечета, красиви коледни мотиви. Шрифта на надписа също може да варира, според желанията ви.

Мастилото на щампата с много високо качество, което се отличава с голяма издръжливост. Поради тази причина съвсем свободно можете да използвате чаши с надписи в микровълнова и съдомиялна.