Празници

Покажи:
Сортирай по:

Наближава ли празник в семейството ви, на вашата половинка, или на близък приятел? Сигурни сме, че искате да му подарите нещо специално и предназначено единствено за него. Подарък, които да покаже вашето специално отношение и внимание. Подарък, който да изрази любовта ви към него.

Радваме се, че сте попаднали тук, защото ние сме точните хора за вас. С лекота можем да съчетаем оригинален и персонален подарък със съвсем достъпна, дори ниска цена. Такъв, който да се запомни и да влезе в употреба за много дълъг период от време.

Какво ви предлагаме?

В нашия асортимент от продукти ще откриете:

  • сладки бебешки бодита с много интересни и забавни щампи;
  • тениски за деца и възрастни отново с персонални послания;
  • чаши за влюбени с красив дизайн и печат;
  • изцяло персонални възглавнички за бебета;
  • кърпи за кръщене и
  • мини бодита за кола.

С изключително внимание към детайла, ние създаваме едни уникални подаръци за всеки празник. Дизайна и цветовата гама, която използваме за щампите са много точно и подходящи подбрани. Гарантираме ви, че при нас ще откриете прекрасни изненади любимите си хора.

За какви празници са подходящи артикулите ни?

Ние от Торбалан се погрижихме да покрием всички големи празници. Като започнем от рожден и имен ден, Коледа, Нова Година и Великден, Свети Валентин, 3-ти и 8-ми Март и стигнем до подарък за ново бебе, за кръщене и юбилей.

Изработка

Материята на бебешките ни бодита са 100% памук, а на тениските комбинация от 95% памук и 5 еластан. Те осигуряват голям комфорт и удобство при носене. Няма да раздразнят дори и най-чувствителната кожа.

Мастилото на щампите е с много високо качество. То е абсолютно безвредно и безопасно. Запазва яркия си цвят дори и след многократно изпиране. Печата на чашите също се отличава с голяма издръжливост и ги прави годни за използване в микровълнова печка и съдомиялна.

В желанието си да сме ви максимално полезни, ние искаме да ви предоставим вашия избор в един напълно завършен подаръчен вид. Опаковаме продуктите си в красива панделка и прибавяме свитък с послание. Така на вас остава само да поднесете изненадата на любимия човек.