Комплект чаши Mr. Right & Mrs. Always Alright

Ако искате да изберете оригинален подарък за любимия човек за деня на Свети Валентин, действително разполагате с голямо разнообразие от възможности. Истината обаче е, че много трудно можем да открием нещо, което да не е клише и действително да изненада човека срещу нас. Разбира се, дори и едно цвете или кутия бонбони могат да разтопят сърцето на човека срещу нас. И все пак ако искате да купите нещо малко по-оригинално можете да откриете добри решения в магазина на Торбалан.

Комплектът чаши за влюбени е едно от тези интересни предложения, които са подходящи както за подарък за мъж, така и за подарък за жена. Двете чаши от комплекта са напълно идентични. Те имат бял цвят и странична дръжка. На белия фон се откроява щампа в черно и червено. Надписът е изписан изцяло на английски език и гласи съответно "Mr.Right" (господин Прав) и "Mrs.Always Right" (госпожа Винаги Права).

Закачливият надпис на чашата може ежедневно да ви помогне с превъзмогването на дребните търкания, които възникват във всяка двойка. Но това, разбира се, далеч не е единствената причина да си купите този комплект. Факт е, че в наши дни всичко е пределно скъпо и вече се чудим как да купим нещо по-изгодно. Именно тази двойка чаши е чудесен избор, защото предлага два артикула на цената на един и в допълнение със сигурност знаете, че чашите няма да останат в шкафа да събират прах, а ще си ги ползвате ежедневно. Това е голям плюс на фона на повечето подаръци, които ни радват няколко часа или дни, а след това не се сещаме за тях никога.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Комплект чаши Mr. Right & Mrs. Always Alright

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: К005
  • Наличност: На склад
  • 28.95лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

3.93 / 7 гласа

0 отзива / Напишете отзив