Дамска тениска  с черно/златист надпис  October girl

Истината е, че всяка една дама, без значение от възрастта си, се стреми към това да изглежда великолепно по всяко едно време. Все пак никой не знае кога ще бъде забелязан от мъжа на своя живот. Освен това нежните създания имаме мисията да красим този свят с красотата, която природата ни е дала. За да изглеждате наистина великолепно, то ние ви предлагаме да подбирате внимателно дрехите, които прибавяте към своя гардероб.

Всяка жена има правото и свободата сама да решава какво да си закупи. Истината е, че често биваме подлъгвани от вида на дрехата. На пръв поглед изглежда красива и привлекателна, но само след едно – две изпирания, тя се сбогува със своя чар и се превръща в домашно облекло. За да не се сблъсквате с подобен вид разочарования, то ние от Торбалан ви представяме едно изключително дизайнерско творение, което ние нарекохме Дамска тениска с черно/златист надпис " October girl ".

Супер тениска  с черно/златист надпис " October girl "

Моделът тениска е наистина зашеметяващ и благодарение на нестандартния си дизайн, тя се превръща в завършващата щриха на всяка младежка визия. За да придобиете още по-ясна представа за това наше творение, то ние ви предоставяме снимков материал, в който сме я съчетали така, както смятаме, че най-добре би изглеждала. Разбира се, по ваше усмотрение можете да я комбинирате с джинси, панталони, дънки, сукман, гащеризон или друго.

Щампата е неизменна част от магнетизма на дамското текстилно творение. Блестящите частици по нея позволяват с тази тениска да се появите дори на парти, като в същото време ви гарантираме, че няма да изглеждате нелепо, обикновено или незабележимо.

Дамска тениска с черно/златист надпис " October girl " е модел, който заслужава мястото си във всеки един женски гардероб.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Дамска тениска с черно/златист надпис October girl

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Г072
  • Наличност: На склад
  • 18.90лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.55 / 11 гласа

0 отзива / Напишете отзив