Декоративно боди за кола със снимка

Декоративното момчешко боди за кола с опция за поставяне на снимка е един изключителен продукт, който благодарение на опцията за поставяне на щампа с изображението на вашето бебе ще може да предложи наистина високо ниво на персонализация. Дрехата е бяла на цвят, а над снимката има малка синя панделка. Изображението е обрамчено също в синьо, което не е изненада предвид това, че бодито е предназначено за малко момченце.

Предимства пред другите бодита

Предимството на този модел за кола е, че в сравнение с обикновените модели бебешко боди, този предлага възможност да закрепите вендузите към съответната повърхност, което ще предпази вашето бебе от евентуално изплъзване и изхлузване от мястото му по време на път, което от своя страна може да доведе до нежелани последици.

Размери

Особеното при бебешкото боди за кла е това, че то е предназначено само за най-малките бебета, тоест за новородените. Това си има и своето обяснение, а именно, че е създадено за най-уязвимата група деца, които имат нужда от най-много внимание и специална грижа.

Комфорт във всеки един аспект

Бебешката дреха е изработена от толква мека и приятна на допир материя, че тя улеснява значително вас и детето ви когато се налага да предприемете дълго и изморително пътуване. Това ще позволи повече комфорт и по-малко дразнене от постоянното подрусване в колата по неравните пътища. Много е важно да се подчертае също така, че дрехата предлага опция за бързо и лесно подменяне на мръсните пелени с чисти. Това става благодарение на специално създадено за целта приспособление в долната част на бодито където се намират пелените. Това позволява подмяната на мръсните пелени с чисти само с помощта на няколко изключително елементарни движения.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно боди за кола със снимка

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б040
  • 8.00лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.57 / 14 гласа

0 отзива / Напишете отзив