Декоративно боди за кола

Ако сте от хората, на които твърде често се налага да сядат зад волана и ако в допълнение на това ви се налага да взимате постоянно вашият малчуган със себе си, тогава вероятно ви интересува този модел на Торбалан, който можете да откриете тук и който е специално създаден за вашите нужди и за нуждите на други хора като вас.

Моделът за кола

Бебешкото боди за кола е специално създадено за момиче. То е в нежни бяло розови шарки, които му придават изключително нежен и приятен външен вид. Това е дрешка, с която ще можете да обличате вашето бебе с удоволствие, защото всяко момиченце би изглеждало прелестно в нея. Това бебешко боди е не само изключително стилно, но е и гаранция за едно по-безопасно и удобно пътуване. Дрешката има дизайн, който позволява да вземете всички предпазни мерки за да сте сигурни, че малчуганът ще си стои на мястото докато шофирате. Дрешката е съобразена с всички необходими вендузи и други помощни средства за целта.

Удобно за вас и за малката принцеса

Бебешкото боди за кола е удобно както за вас, така и за вашата малка принцеса. То позволява да подменяте пелените без да преобличате бебчо. Освен това, дрешката предлага и още едно удобство за вас, а именно изключителното удобство по отношение на поддръжката. Удобството обаче е съвсем естествено и за бебчо, защото все пак дрешката ще се носи от малката ви принцеса, а не от вас. За целта кройката и материята са подбрани така, че да предоставят максимално добър експириънс на малката девойка.

Размери само за най-малките

Единственият недостатък, ако може да се нарече недостатък, на това боди е, че то е създадено и предназначено само за най-малките деца. Това е защото именно те са изложени на най-голям риск по време на пътуване.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно боди за кола

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б003
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.45 / 11 гласа

0 отзива / Напишете отзив