Близнаци в колата мини боди розово

Бодитата в комплекта за момиченца-близнаци се отличават с много красив вид и перфектна кройка. Те са лесни за поддържане и удобни за носене, а свежестта и очарованието им могат да пленят всеки. Те са идеални не само за вашите новородени близначета, но и за малките момиченца на ваша близка или приятелка.

Удобството

Тези миниатюрни бодита са прекрасни, но най-важното е, че са преди всичко друго много удобни. Приятният на допир плат е важна предпоставка за това децата да се чувстват комфортно когато носят дрешката. Все пак те имат по-деликатна и чувствителна кожа и освен това реагират по-остро на преохлаждане или претопляне, отколкото възрастните хора. Плюс това, специалната кройка на бодито позволява да подменяте бързо и лесно пелените, но без да се налага да преобличате детето. Това става благодарение на специалната кройка в долната част на бодито, която позволява лесно откопаване и закопчаване.

Щампата

Щампата, която изобразява две малки бебенца момиченца е в преобладаващо розова, което изключително приятно освежава иначе снежно бялото бебешко боди. Тя е много приветлива и изглежда много нежно, но е в същото време изключително лесна за пране и поддръжка, защото дори и след много изпирания, тя ще се запази на практика непроменена.

Връзката цена - качество

Рядко връзката цена качество при даден продукт може да се счупи до такава степен, както в това предложение на Торбалан. Комплектът за новородени близнаци - момиченца показва само едно, а именно, че е възможно да откриете нещо, което да е почти на безценица и в същото време да предлага високо качество като материали и начин на изработка. Платът е първокласен, изработката - безупречна и всичко това идва при вас толкова изгодно, че когато след някой и друг месен близнаците пораснат и вече не се побират в дрешката си вие ни най-малко няма да съжалявате.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Близнаци в колата мини боди розово

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б028
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.31 / 13 гласа

0 отзива / Напишете отзив