Декоративно мини боди  Princess on board

Бебешкото боди с надпис на английски "Princess on board" е забавно боди, предназначено за деца от най-ранна възраст. То е създадено специално за момиченца, което се подразбира от надписа, а също така и от цветовете, които са преобладаващо розови.

Кройката

Кройката на дрешката е класическа или по-скоро близка до класическата. Тя предлага всичко най-успешно като дизайн за едно стандартно бебешко боди, но с нкои малки добавки и подобрения, които имат за цел да направят бодито подходящо за носене по време на пътувания с кола. За малчуганите пътуванията са винаги малко по-опасни, отколкото за възрастните, защото все пак децата не умеят да се защитят сами ие нужно да има някой, който да ги предпази. Именно тук се появява и розовото бебешко боди за малки момиченца.

Размери

Бебешкотo боди за кола е предназначено единствено за най-малките пътници, тоест за новородените бебета. Именно те се нуждаят от най-много грижи и най-много предпазни мерки при пътуване, защото не само не умеят да се пазят сами, но са и изключително крехки и нежни. По тази причина не е изненадващо, че именно за тях е предназначено това специално облекло за път.

Какво предлага?

Бебешкото боди за път предлага специални вендузи, които имат за задача да прикрепят дрехата непоклатимо към съответната повърхност. Това ще даде допълнителна сигурност, че бебчо няма да се изплъзне по време на път или да се изтърколи от мястото си въпреки предпазните мерки. Освен това, дрешката, като типично бебешко боди, предлага и опция да подменяте мръсните пелени с чисти само с няколко елементарни движения.

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Декоративно мини боди Princess on board

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: Б027
  • 8.00лв.
Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.56 / 9 гласа

0 отзива / Напишете отзив