Бебешко боди със син надпис Имам най-добрата леля с цветя

Бебешкото боди с надпис "Имам най-добрата леля" с цветя е една изключително позитивна и оптимистична бебешка дрешка, която всеки малчуган би носил с удоволствие. Тя носи настроение на малкия палавник и на всички възрастни наоколо със своето усещане за радост и съвременност.

Бебешкото боди е специално предназначено за момченца. То е в бял цвят, а надписът е в синьо. Разликата между това боди и други със същия надпис е това, че в изписването умело са изрисувани цветя, които са част от самия текст. Бебешкото боди с надпис "Имам най-добрата леля" с цветя е най-доброто решение когато гостувате на лелята на малкия палавник или когато тя има някакъв повод да празнува. То обаче е също толкова подходящо и за всеки ден и всеки повод без изключение.

Размери и издръжливост

Размерите на това боди са подходящи съответно както за новородени бебенца, така и за деца на възраст до две години и половина. Обърнато в сантиметри, тези дрешки са подходящи за деца с ръст между 56 и 98 сантиметра. Разбира се не всички деца израстват еднакво бързо, така че можете да си помислите добре преди покупка кой размер подхожда най-добре.

Щампата може да бъде в синьо или зелено, което се прави според желанието на клиента. Това че има ярък цвят обаче не бива да ви притеснява. Със сигурност дрешката ще запази своя ярък и свеж цвят дори и много след като малчуганът вече ще е твърде пораснал за да носи бодито.

Дрешката се предлага в две разновидности - с къс и дълъг ръкав. Това има за цел да направи бебешкото боди подходящо за всеки сезон от годината, независимо дали лято или зима. Съответно за лятото по-добра идея са късите ръкави, а за зимата - дългите

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Бебешко боди със син надпис Имам най-добрата леля с цветя

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 012Б
  • Наличност: На склад
  • 17.95лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.40 / 5 гласа

0 отзива / Напишете отзив