Бебешко боди с надпис за леля

При нас в Торбалан можете да откриете изключително оригинални идеи за бебешки дрешки за момченца. Ние предлагаме много богато разнообразие от персонализирани бебешки дрешки, които отправят едно или друго послание. Обикновено нашите послания са едновременно закачливи и изпълнени с любов, така че да доставят радост на всеки, който види нашите дрешки.

Персонализирано бебешко боди с надпис за леля, което гласи "Ако някой ме прегръща като мама и ми позволява всичко като баба, значи ЛЕЛЯ е дошла" позволява не само да направите чудесен жест, но също така да поставите и името на конкретния човек, на когото желаете да направите този мил подарък.

Самото боди може да се изработи така, че да бъде неповторима, а цената за това удоволствие е направо смешно ниска. То се предлага на топ цена. Това е съвсем разумно и си има своето обяснение. Ние знаем колко е трудно на родителите да насмогнат да купуват бебешки дрешки, така че не желаем да предлагаме прекалено скъпи продукти.

Материалите и обработката разчитат на простота и качество. Персонализирано бебешко боди с надпис за леля "Ако някой ме прегръща като мама и ми позволява всичко като баба, значи ЛЕЛЯ е дошла" е създадено така, че да не дразни чувствителната бебешка кожа, но също така и за да бъде удобно за поддръжка от родителите.

Знаейки колко често трябва да се перат тези дрешки, ние ви предлагаме бебешко боди, което дори и след многократни изпирания няма да промени вида си, а цветовете със сигурност ще станат същите, каквито са си били в самото начало. Бодито се предлага в 8 различни размера за деца на възраст от 0 до 30 месеца!

Напишете отзив
Забележка: HTML не е разрешен!
    Лош           Добър

Бебешко боди с надпис за леля

3.50 лв. до офис на Еконт / 5.00 лв. до адрес

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв.

  • Код на продукта: 194
  • Наличност: На склад
  • 14.50лв.

Опции към продукта

Форма за бърза поръчка

Оставете ни телефон и ние ще ви се обадим, за да приемем поръчката ви.

4.53 / 19 гласа

0 отзива / Напишете отзив